ITEC ZUNANJO OZVOCENJE   2019

OZVOČENJE ZA VRTOVE IN TERASE, ZUNANJO OZVOČENJE, OZVOČENJE ZA GOSTINSKE VRTE, 360°-Surround-Sound  -  360-stopinjski prostorski zvok

360°-Surround-Sound  -  360-stopinjski prostorski zvok

High-End-Outdoor  Omnidirektionalni zvočniki

HIGH END ZVOČNIKI iz TERRACOTE, MARMORJA, GRANITA, BETONA, itd.          360° HIGH END ZVOK za zunanjo rabo.

Eden od najzanimivejših inovativnih audio sistemov,  na področju audio inštalacij izrazitih zunanjih in notranjih prostorov.

  • V  zvočnih modulih se uporabljajo posebne izvedbe najboljših profesionalnih zvočnikov.
  • Poglavitna značilnost in prednost teh proizvodov je širok razpon možnosti instalacij zvočnih modulov.
  • S svojo strukturo se ne vsiljujejo in ne spreminjajo prostora ampak se mu tako z obliko kot z materiali prilagajajo ter postanejo njegov sestavni del.
  • Unikatno oblikovani zvočni moduli so iz različnih materialov, od teracotte, različnih vrst marmorja, granita, lesa, pa vse do kompozitnih legur in cementa.
  • Ustrezen in pozorno izbran nabor omenjenih materijalov ustvarja posebno vzdušje v prostorih in nam omogoča kreacijo unikatnih zvočnih instalacij.
  • Poleg specifičnih oblik se zvočni elementi razlikujejo po namembnosti in sevalnemu kotu emisije zvoka, od omnidirekcionalnega zvoka ki se razširja 360 stopinj naokoli (floorstanding vgradni modeli) do omejenega ali zelo omejenega kota sevanja (Suspended modules).
     

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.  -    ROŠNJA 5E  -    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535    ID za DDV: SI87238551

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
.

ITEC HOME BOTTOM

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©     POGOJI UPORABE