ITEC LOGO 150 X

ITEC AUDIO - PROFESIONALNO OZVOČENJE ZA CERKVE, POKOPALIŠČA, DVORANE, HALE, ŠOLE,mobilno ozvočenje, prenosno ozvočenje, akumulatorsko ozvočenje, baterijsko ozvočenje,  100V ozvocenje, SPLOŠNO OZVOČENJE

SLOVENSKO  AUSTRIA  DEUTSCH  ITALIANO  ENGLISH

Professional audio engineering

Kontakt     041 996 535

HOME        Podjetje        Izdelki                     Šolsko - splošno ozvočenje                                              Download       Reference

Prenosno ozvočenje

Zvočniki

Audio Processing

Ojačevalniki

Mikrofoni

Tour Guide

Audio Guide

Intercom

ITEC*NET

OZVOČENJE ZA VRTOVE, TERASE, ZUNANJO RABO, ...

Zmogljivi ojačevalci  in vremensko odporni zvočniki so ključne sestavine za ozvočenja na prostem.
če dodamo potrebno znanje in izkušnje pri načrtovanju in izvedbi,  napredno opravljenje digitalnega signala  potem je to ne samo glasno, ampak popolnoma perfektno ozvočeno.

360°-Surround-Sound  -  360-stopinjski prostorski zvok

High-End-Outdoor  Omnidirektionalni zvočniki

HIGH END ZVOČNIKI iz TERRACOTE, MARMORJA, GRANITA, BETONA, itd.          360° HIGH END ZVOK za zunanjo rabo.

Eden od najzanimivejših inovativnih audio sistemov,  na področju audio inštalacij izrazitih zunanjih in notranjih prostorov.

  • V  zvočnih modulih se uporabljajo posebne izvedbe najboljših profesionalnih zvočnikov.
  • Poglavitna značilnost in prednost teh proizvodov je širok razpon možnosti instalacij zvočnih modulov.
  • S svojo strukturo se ne vsiljujejo in ne spreminjajo prostora ampak se mu tako z obliko kot z materiali prilagajajo ter postanejo njegov sestavni del.
  • Unikatno oblikovani zvočni moduli so iz različnih materialov, od teracotte, različnih vrst marmorja, granita, lesa, pa vse do kompozitnih legur in cementa.
  • Ustrezen in pozorno izbran nabor omenjenih materijalov ustvarja posebno vzdušje v prostorih in nam omogoča kreacijo unikatnih zvočnih instalacij.
  • Poleg specifičnih oblik se zvočni elementi razlikujejo po namembnosti in sevalnemu kotu emisije zvoka, od omnidirekcionalnega zvoka ki se razširja 360 stopinj naokoli (floorstanding vgradni modeli) do omejenega ali zelo omejenega kota sevanja (Suspended modules).
     

ZUNANJI HIGH END DESIGN ZVOCNIK

Kot je razvidno, z inštalacijo zvočnih elementov lahko kreiramo posebne ambiente, ki se ponašajo z visoko estetiko, unikatnostjo in dovršenim zvokom.
Naša ponudba obsega, poleg same instalacije zvočnih elementov, pravilen načrt ozvočenja ter potrebnih elektronskih sistemov kot so ojačevalniki, pred ojačevalniki, digitalne audio matrike,  izvor zvoka, daljinsko upravljanje sistema potom računalnika, pametnih telefonov tablic itd.

Ostajamo na razpolago za vse morebitne dodatne informacije in v primeru Vašega interesa, za določanje termina prezentacije.

Kontaktirajte nas: 041 996 535

ZUNANJI HIGH END DESIGN ZVOCNIK SPHERE

.

MEDOUSE 11  777 X

.

ZUNANJI HIGH END DESIGN ZVOCNIK

 

ZUNANJI HIGH END DESIGN ZVOCNIK SPHERE

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.  -    ROŠNJA 5E  -    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535    ID za DDV: SI87238551

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
.

ITEC HOME BOTTOM

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©     POGOJI UPORABE